SEO | WEBUTVIKLING | BACKUP

Ring oss på: 40093545

Webutvikling

Med 10 års erfaring innen webdesign og Seo, er vi en meget solid partner for bedriftswebsider som ikke bare ser seriøse ut, men er utviklet med tanke på brukerne og synlighet på søkemotorer.

Sidene vi leverer er mobilvennlige, oversiktlige, har klar navigasjon, profesjonell utseende og dette til fornuftige priser.  Med mange fornøyde kunder, ser vi absolutt fram til å ha deg som en fornøyd kunde..

VI BISTÅR KUNDER FRA HELE LANDET

Vi hjelper din bedrift med alt innen nettløsninger til din bedrift. Med oss som partner vet du at din side blir unik, fungerer som forventet, og leveres til avtalt tid.

WEBDESIGN FOR BEDRIFTER - WordPress, HTML5, WooCommerce, Nettbutikk

Vi gir våre kunder en helt gratis analyse og prisestimat vi holder oss til. Du får mulighet til å ta det første steget til en kvalitets webside allerede i dag!

design utvikling og levering av websider

Ønsker du å starte opp din egen nettbutikk?

Har du et eller flere produkter som du virkelig har troen på? En nettshop vil gi deg muligheten til å selge uten at du trenger å betale for lokaler, strøm, renhold og andre uforutsette utgifter.

Vi hjelper deg med bankløsninger som tar visa, mastercard, faktura og paypal betalingsløsninger. Det er ingen begrensning på hvor mange produkter du kan ha, men det vil naturligvis være dyrere med 10 000 produkter enn 3.

 
  • Komplett betalingssystem for dine kunder
  • Nettbutikk med driftsavtale for din bedrift
  • Reservasjonssystemer med forhåndsbetaling
  • Elektronisk betalingssytem for kortbetaling
  • Pålitelige driftsavtaler med garanti
  • Bestillingssytem tilkoblet din mobil

SEO TJENESTER

Seo tjenester er basert på å øke synlighet av en nettside eller netportal ved å feilsøke og hjelpe søkemotorer med å forstå innhold best mulig.

Med over 10 års erfaring med SEO med Google og Yahoo\Bing, vet vi hvordan vi kurerer din webtrafikk.

 Les mer om SEO.. 

seo tjenester

 

Les mer om oppstart av nettside

 

Portfolio – referanser -nettbutikk -utvikling