SEO | WEBUTVIKLING | BACKUP

Ring oss på: 40093545

Fotografering

Har du spørsmål om fotografering?

 

Besøk firmafotografen.no for mer informasjon om våre fotograferingstjenester.

 

Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat på:
400 935 45

Support og bestilling av fotograf
fotograf@altnet.no

 

Ansatte Portrett Fotografering

Med flere meget dyktige portrett fotografer kan vi tilby din bedrift de beste portrett bildene av dine ansatte med skreddersydde resultateter, klartgjort for publisering på dine nettsider eller print.

Vi møter opp til avtalt tid og rigger opp en feltstudio med chroma bakgrunn. Selskapet ditt får full brukstilgang til alle bildene og slipper dermed å måtte forhandle om bruksrettigheter og konflikter som oppleves med mange fotografer i dag.

Firmafest – Lansering – Næringsliv

En feiring kombinert med firmaevent for å fremme en nylansert produkt eller en miles perle kan forfremme moral både hos ansatte og samarbeidspartnere. Selskapet får mulighet til å fremme produkt\hendelse og samtidig som deltakerne tilbys god mat og kanskje alkohol.

I slike eventer kan en fotograf virkelig få eventen til å skinne fram i ettertid. Bilder kan brukes til markedsføring, Facebook og sosial media promotering og på selskapets hjemmesider.

En fotograf vil altså være en meget god investering for å få fram viktige hendelser og for at eventen skal kunne huskes i senere tid både i næringslivsammenheng og som minner for de ansatte og partnere. Les mer om event fotografi

Fotografering til webside innhold

Bilder kan få en webside til å virkelig skille seg ut og hjelper besøkende med å visualisere hva bedriften står for.

Se på hvilken som helst webside og forestill hvordan din brukeropplevelse ville ha blitt uten disse bildene. Vi hjelper deg med bilder som får fram bedriftens mål, produkter og slagord.

Vi leverer alle bildene til websider ferdig optimalisert med minst mulig fysisk størrelse uten at kvaliteten blir minsket.

 

Studio fotografering Oslo – Bedrift
Vi kan tilby fotografering av ansatte både i studio eller lokalstudio som vi setter opp hos din bedrift.
Du kan velge flere bakgrunnspapir eller spørre oss om tips til hva som passer for din bransje og bedrift.

For større bedrifter er det oftest beste løsning å sette opp studio lokalt, som sparer ansatte med reisetid.
Det er også mulighet for å bestille stylist, som sørger for at alle presenteres på best måte og med dette kan vi tilby photoshop tjenester for å fikse naturlige feil som sår og matflekker på klær m.m.

 

PRODUKTBILDER NETTBUTIKK

De som driver nettbutikk, vet at gode bilder øker salg, men det slutter ikke der. Gode og varierte bilder, hjelper kunden med å få en bedre oppfatning av produktet og dette tar dem et steg nærmere et kjøp som de er sikre på.

Firmafotografen tilby alle typer nettbutikker produktfoto pakker uansett produkttyper. Alle bilder leveres i digital format og i flere størrelse, klare til bruk i din hjemmeside\nettbutikk. Pris på produktbilder vil variere ut ifra antall produkter og hvor mange bilder som ønskes av hvert produkt.

Kontakt oss gjerne for pristilbud på fotografering av produkter.

Messer – Utstillinger – Promosjoner – Festivaler – Fotografering Oslo

 
 

Vi tilbyr rimelige pakker på fotografering til både små bedrifter og større bedrifter.

Bestill fotograf for for bestemt tidsperioder, halv dag eller heldag. Uansett deres behov, kan Firmafotografen hjelpe til med skreddersydde løsninger med markedsledende kvalitet på bilder, best verdi per bilde og et av Norges mest avanserte bildedatabaser med RSA 4096 bits kryptering.

Firmafotografen har erfarne fotografer for messeutstillinger i bl.a. Norges varemesse, Telenor arena og Spektrum.

Dersom du ønsker fotograf til å dekke konsert, festival eller bedriftsevent, har vi stor erfaring fra alle typer eventer.

SKAL DIN BEDRIFT HOLDE ET ARRANGEMENT?

Bedrifter bruker ofte egne ansatte med egne kamera til å sikre gode bilder av bedriftens arrangement. Ofte ender dette med ubrukelige bilder, bevegelsesblur og misfarver og arrangementet blir kun dokumentert med minner om hvor fint det hele var.

Med en av våre fotografer, får du garantert gode bilder som er optimalisert og klare til bruk i alle typer media og print. Du får en oversiktelig leveringsplan og tilgang til å laste bildene direkte fra vår server. Som en freelance bedrift kan vi altid sørge for oppmøte av kvalifisert fotograf, selv under sykdom.