Ring oss: 40093545

Har spørsmål?

Bedriftsfoto

 

✅ Kart – Entre – Finn veien til oss bilder

Vi har alle opplevd det… Det hender ganske så ofte at vi ikke finner fram til bedriften vi skal fotografere. Ofte er dette på grunn av manglende skilting, uheldige plasseringer i en bygning eller rett og slett dårlig forklaring av kontaktpersonen.

Med gode oversiktsbilder, kan du enkelt vise med bilder hvordan dine kunder og gjester finner fram til deg. Vi tilbyr gunstige lokasjonspakker for webside presentasjon der du enkelt viser steg for steg den riktige veien.

▷Gruppebilder av ansatte og ledelser
Gode gruppebilder kan reflektere selskapets ansatte og menneskene som jobber i bedriften. Disse bildene passer sider som Om oss, Våre ansatte, Vårt team og andre websider som handler om selskapets bemanning.

Fotografering og gruppesesjon tar under en time og gjøres i deres lokaler, slik at ansatte kan jobbe videre uten mye tidstap. Les mer om portrett og gruppebilder for bedrifter.

 

bedriftsbilder

Fotografering til webinnhold

Hvis din webside mangler bilder, vil den være mindre presentabel til dine kunder. Bilder legger til mer innhold enn ord og kan hjelpe deg med å gi dine besøkende en bedre førsteinntrykk av din webside. Bestill en av våre fotografer slik at vi kan levere proffe bilder du kan bruke.

Fotografering til webside innhold

Bilder kan få en webside til å virkelig skille seg ut og hjelper besøkende med å visualisere hva bedriften står for.

Se på hvilken som helst webside og forestill hvordan din brukeropplevelse ville ha blitt uten disse bildene. Vi hjelper deg med bilder som får fram bedriftens mål, produkter og slagord.

Vi leverer alle bildene til websider ferdig optimalisert med minst mulig fysisk størrelse uten at kvaliteten blir minsket.

 

Bilder av ansatte -Portrett

Om du skulle trenge portrett av dine ansatte for ID kort, webside kan vi være behjelpelige med høy oppløsningsbilder som egner seg både til ID kort og web presentasjon.

Det er bevist at bilder av ansatte skaper tillitt hos webside-besøkende, og det anbefalles av marketingeksperter å legge relevante gruppebilder og enkle bilder av ansatte på forskjellige steder i hjemmesiden, der usikkerhet kan oppstå.

 

Firma event fotografering

Er det planlagt firma event eller firmafest, kan du bestille en fotograf for å sikre eventen.

PAKKETILBUD PÅ FOTO

Vi kan tilby rabatt og pakkepriser på firmaeventer og private arrangement, slik at du får markedets beste pris på bilder og Norges beste bruksrettigheter på bilder til næringsliv.

Bruk bildene til print, sosialmedia, websider eller digitalt.

 

Produkt presentasjon

Har du nettshop eller kataloger der du ønsker å presentere dine produkter, vil bilder være viktige. Et produkt som ikke har et bilde vil kun forklares med tekst og dette vil oftest ikke være godt nok.

Vi tilbyr noen meget gode redigeringstjenester av bilder for bedrifter:

  • Bilderedigering og effekter
  • Logo eksponering
  • Optimalisering for web(Seovennlig)
  • Gjennomsiktig bakgrunnlegging

 

IKKE BEDRIFT? SE VÅRE PRIVAT FOTOTJENESTER

PRESENTASJON AV BEDRIFT MED ANSATTE OG REELLE BILDER ØKER TROVERDIGHET

Presenter din bedrift med dine ansatte, ikke la deres bedrift reflekteres av egne ansatte som kunder får kontakt med. Vi sier det alltid, og meningsmålinger sier det alltid, bilder skaper et bedre inntryk på websider!

En webside som mangler bilder er som en barnebok som mangler bilder og illustrasjonener, spør du oss. Derfor har vi gode pakker for bedrifter som ønsker flere bilder til sin webside. Vi kan også hjelpe din bedrift med temarelaterte bilder  til reklamer eller bruk på hjemmesiden, eposter eller sosial media. Du får alle rettigheter og eierskap til bildene etter avtale.

VI SKAL UT PÅ FIRMATUR OG VI TAR MED OSS EN FOTOGRAF TIL Å SIKRE MINNENE!

Planlegger din bedrift en forretningsreise, konferanser i utlandet eller rett og slett en ferietur til dine ansatte?

Vi har fotografer som kan bli overtalt til å bli med og samtidig ta bilder av hele turen for dere. Vi gir fradrag for reise og utgifter i den totale prisen samtidig som du kan få fradrag som utgift.

PORTRETTBILDER AV ANSATTE FOR WEB OG DIGITAL BRUK

Når Med standariseringen av bedriftssider på nett har nye muligheter for presentasjon av ansatte og konsulenter kommet fram. Mange store bedrifter velger å legge bilder av sine ansatte sammen med kontakt info. Bilder som er realistiske og ikke overdrevent perfekte skaper tillitt hos besøkende og øker kontaktsjansen. Med Photoshop har vi fine muligheter til å redigere bakgrunn og småfeil fra de som avbildes.

Vi tilbyr komplette pakker for portrett fotografering av ansatte, samarbeidspartnere og konsulenter. Kontakt oss for pris og mer informasjon.

KONTAKT OSS 

 

Firmafest – Lansering – Næringsliv

En feiring kombinert med firmaevent for å fremme en nylansert produkt eller en miles perle kan forfremme moral både hos ansatte og samarbeidspartnere. Selskapet får mulighet til å fremme produkt\hendelse og samtidig som deltakerne tilbys god mat og kanskje alkohol.

I slike eventer kan en fotograf virkelig få eventen til å skinne fram i ettertid. Bilder kan brukes til markedsføring, Facebook og sosial media promotering og på selskapets hjemmesider.

En fotograf vil altså være en meget god investering for å få fram viktige hendelser og for at eventen skal kunne huskes i senere tid både i næringslivsammenheng og som minner for de ansatte og partnere. Les mer om event fotografi

 

En total digitalisering av dine ansatte og konsulenter

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsføringspotensiale.

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres.

Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel.

Bedriftsfoto referanser

Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende tilbud på portrett av ansatte og ta første skritt til digitalisering av dine ansatte.

 

 

UTLEIE OG SALG AV NÆRINGSEIENDOMMER

Skal dere selge eller leie ut næringseiendommer, kan vi tilby totale pakker, digitalisert for bruk i hjemmesider, epost utsendinger eller reklame-print. Vi tilbyr solide avtaler for større bedrifter som har behov for dynamisk fotografering eller faste oppdrag. Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål om hva vi kan tilbyr din bedrift innen fotografering.

 

Har du spørsmål?

Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat på:

400 935 45

Support og bestilling av fotograf

Åpningstider

Man – Fre

10.00-18.00

Lørdager

12.00-18.00

Søndager

12.00-18.00

Du kan også bruke kontaktskjema for prisforespørsler på oppdrag, bestilling av fotografer eller bilde redigering og feil retting.

(Betjenes også helger og helligdager)

Kort om oss:

Vi er en Oslobasert fotografbedrift med lang erfaring innen bedriftsprofilering og gode referanser med anbefalinger.

Firmafotografen Altnet

Kontakt Telefon: +47 40093545
Vi tar oppdprag fra bedrifter og private og tilbyr fotografering, Eventfotografer, Bryllupsfotografer, Ledelse og ansatte portrett og Eiendomsfotografi

Våre oppdragsområder:

Oslo, Lillestrøm, Drammen og 100km radius
Postadresse:Økern torgvei 6, 0580 Oslo

Oppdrag i nærhet av Oslo og Akershus vil bli prioritert, men vi tar også oppdrag i hele Norge.

Med lave priser
fra 790krkan vi tilby deg
Profesjonell fotografer til bedrifter og private innen eiendom, portrett av ansatte og reklamebilder.